Slike na platnu

Vaša fotografija kao umjetničko djelo

Nazovite nas! 051 619 013

O nama | Kontakt | Košarica (0) 0,00 kn

Naruči odmah

Slika na platnu kao poklon za vjenčanje

Pokloni za vjenčanje

  Zamislite Adrianu Limu, Charlize Theron, Jennifer Aniston ili neku drugu ljepoticu na crvenom tepihu. Jeste? Onda otprilike znate kako želi izgledati svaka mlada, nakon što je se zaprosi! Baš svaka žena na svome vjenčanju želi sjajiti, zavoditi i jednostavno – biti predivna.

  Nakon što krenete u organizaciju cijele svadbene svečanosti, pobrinete se za svaki mogući detalj, izaberete savršenu vjenčanicu i detalje, ostaje vam samo proživjeti svoj dan na najbolji mogući način i stvoriti uspomene za cijeli život.

  A što je sa poklonom za vašeg dragog ili dragu?
  Naravno da je najbolji poklon kada muškarac zaprosi ženu i oni kreću u avanturu života. Ali, nakon što vjenčanje i svadba prođu i vi se nađete sami u spavaćoj sobi stana koji ste zajedno kupili, pitanje je – što ste za vjenčanje poklonili jedno drugome?

  Baš kao za rođendan, pričest, firmu ili imendan, poklone mladenci daruju jedno drugome, nakon svog vjenčanja. Neki izaberu nešto praktično poput nove mašine ili mikrovalne, drugi egzotično putovanje. A neki izberu uspomene...

  Predivno fotografirana mladenka na prvom panelu u nizu i prezgodan mladenac u drugom panelu u nizu. A na trećem – crno-bijeli detalj vašeg poljupca, zagrljaja, burmi ili osmijeha...

  Naravno, riječ je o slikama na platnu, idealnim poklonima za vjenčanje!

  Priuštite si da trenutak kada se izgledale kao filmska ljepotica zauvijek ostane na vašem zidu. I neka to svaki gost vidi. Obavezno. :)

 

Kontaktirajte nas

Imate pitanja? Ispunite ovaj obrazac i naš predstavnik će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.