Slike na platnu

Vaša fotografija kao umjetničko djelo

Nazovite nas! 051 619 013

O nama | Kontakt | Košarica (0) 0,00 kn

Naruči odmah

Mona Lisa kao idealni poklon za rođendan

Imaš Mona Lisa na zidu? Wow!

    Sigurno ste čuli za slikara Leonarda da Vincija i Mona Lisu, ženu koju je naslikao. I dan danas, Mona Lisa je predmet umjetničkih rasprava, u kojima se pokušava utvrditi tko je zapravo i zbog čega je naslikana. I dan danas Mona Lisu obožavaju gledati ljudi diljem svijeta

    Ako ste ikada bili u Louvreu, poznatom pariškom muzeju, gdje se Mona Lisa čuva, onda znate koliko je red da bi je se fotografiralo i vidjelo izbliza. Gotovo svatko tko ju je vidio jednostavno se oduševio i svaki sljedeći puta kada je vidi, makar i kao kopiju uzvikne: Mona Lisa! Toliko je poznata postala i sama riječ diljem svijeta.

   U osnovnoj školi, na satu likovne kulture, klinci u mapama dobivaju kopiju slike Mona Lise, koju mogu zalijepiti na zid, obojati, odnijeti kući, izrezati je i presložiti ili napraviti s njom nešto vezano za predmet.

 Oni koji je odnesu kući i zalijepe na zid...
   „Davno sam zalijepio fotografiju Mona Lise na zid i 99% cura koje sam doveo kući prvo je to primjetila! Sve su uzviknule: Imaš Mona Lisu, cool!“ – ispričao je Marko. Danas na zidu svoje dnevne sobe ima Mona Lisu kao sliku na platnu i dalje oduševljava sve prijatelje koji mi dođu u posjet.

  'Pravu' Mona Lisu, tiskanu na slici na platnu, uokvirenu i lijepo upakiranu darovala mu je cura za prvu godišnjicu veze. Bio je to najljepši poklon u njegovom životu.

Razmišljate što pokloniti za rođendan? Neka to bude originalan poklon, poput uokvirene Mona Lise. 


  Na http://slika.bo.lt/slika pogledajte veliku Slika kolekciju umjetničkih slika ( među kojima je i Mona Lisa naravno :) , slobodnih za izradu na platnu i svim formatima.

 

Kontaktirajte nas

Imate pitanja? Ispunite ovaj obrazac i naš predstavnik će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.